Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bevrijdingsfestival Utrecht 2024 Programma En Line Up

Bevrijdingsfestival Utrecht 2024: Programma en Line-up

Het Bevrijdingsfestival Utrecht: Een Traditie van Vrijheid en Muziek

Het Bevrijdingsfestival Utrecht is een jaarlijks terugkerend evenement in Park Transwijk in Utrecht-Zuid. Het festival wordt gehouden op 5 mei en staat in het teken van het vieren van de bevrijding van Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het festival is gratis toegankelijk en iedereen is welkom om te genieten van een dag vol muziek, entertainment en samenzijn.

Programma Bevrijdingsfestival Utrecht 2024

Het programma van het Bevrijdingsfestival Utrecht 2024 is nog niet bekend, maar zal naar verwachting begin april worden vrijgegeven. Het festival zal zoals gewoonlijk een breed scala aan muziekstijlen omvatten, met optredens van zowel nationale als internationale artiesten. Naast muziek zal er ook een verscheidenheid aan andere activiteiten zijn, zoals eten en drinken, workshops en kinderactiviteiten.

Line-up Bevrijdingsfestival Utrecht 2024

De line-up van het Bevrijdingsfestival Utrecht 2024 is nog niet bekend, maar er zijn al enkele namen bevestigd. Deze namen omvatten onder andere:

  • Chef'Special
  • Golden Earring
  • Davina Michelle
  • Emma Heesters
  • Maan

Er zullen naar verwachting nog veel meer namen worden toegevoegd aan de line-up, dus houd de website van het festival in de gaten voor de laatste updates.


Comments